Dansk Mindfulness Akademi

Dansk Mindfulness Akademi blev stiftet i 2010 i ønsket om at skabe en seriøs og professionel tilgang til mindfulness faget, hvor viden og værktøjer kan bruges både fagligt og personligt. Derfor tilbyder vi både retrætes, uddannelse og interneforløb til privat personer, virksomheder, institutioner og kommuner. Vores forløb henvender sig både til dig, der er ny til praksisen, og dig der er garvede på området og ønsker at fordybe dig.

IMG_3489_edited.jpg

Faglig, velrenommeret og hjertelig

Når du deltager på et forløb hos Dansk Mindfulness Akademi, så kan du være sikker på at modtage undervisning af højeste kvalitet. Vi sørger for, at du får et stærkt teoretisk og praktisk fundament, som du efterfølgende kan implementere direkte i dit privat- og arbejdsliv. Tager du mindfulnessuddannelsen, så vil du samtidig være i stand til at videreformidle den viden og de værktøjer, du lærer til andre i en professionel kontekst.

Erfarne undervisere

Vores undervisere har +30 års erfaring indenfor mindfulness og er blandt andet blevet undervist af eksperter som Dalai Lama, Tara Goleman og Jon Kabat-Zinn.

Den nyeste viden

Vores undervisere deltager årligt i internationale faglige aktiviteter, og du bliver derfor undervist med udgangspunkt i den nyeste viden på området.

Trygt læringsmiljø

Uanset hvilket forløb du deltager i hos os, vil du altid blive mødt af et varmt læringsmiljø, hvor du trygt kan tilegne dig ny viden.

Høj faglighed

Da vi ofte uddanner fag- personale, så de kan bruge og videreformidle værktøjerne i deres professionelle virke, har alle forløb et stærkt teoretisk og praktisk fundament.

Mød dine undervisere

_R9A6085.jpg

Stifter og daglig leder


Louise er stifter af Dansk Mindfulness Akademi og ansvarlig for Mindfulness Uddannelsen.

Tina.E_2.jpg

Senior underviser

Tina er fast tilknyttet senior underviser på Mindfulness Uddannelsen, Sydjylland.

Natalina.jpg

Senior underviser
 

Natalina er ejer af Mindful Moment og er fast tilknyttet senior underviser på Mindfulness Uddannelsen, Sjælland.

 

Spørgsmål?

Tøv ikke med at tag fat i os

Eller send os en mail på info@miak.dk