top of page

Dansk Mindfulness Akademi

Dansk Mindfulness Akademi blev stiftet i 2010 af Louise Vælds i ønsket om at skabe en seriøs og professionel tilgang til mindfulness faget, hvor viden og værktøjer kan bruges både fagligt og personligt.

 

 Vores forløb henvender sig både til dig, der er ny til praksisen, og dig der er garvede på området og ønsker at fordybe dig.

Ejstrup søhuset -2.HEIC

Som hånd i handske

Akademiets to ejere Tina og Dorthe

Vi er to meget  passionerede undervisere i mindfulness og meditation, med mange års erfaring. Vi driver akademiet med fælles forståelse og særlig samklang - vi oplever selv, at at være som hånd i handske med akademiet.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
IMG_5139.heic

Faglig, velrenommeret og hjertelig

Når du deltager på et forløb hos Dansk Mindfulness Akademi, så kan du være sikker på at modtage undervisning af højeste kvalitet. Vi sørger for, at du får et stærkt teoretisk og praktisk fundament, som du efterfølgende kan implementere direkte i dit privat- og arbejdsliv. Tager du mindfulnessuddannelsen, så vil du samtidig være i stand til at videreformidle den viden og de værktøjer, du lærer til andre i en professionel kontekst.

Erfarne undervisere

Vores undervisere har +30 års erfaring indenfor mindfulness og er blandt andet blevet undervist af eksperter som Dalai Lama, Tara Goleman og Jon Kabat-Zinn.

Den nyeste viden

Vores undervisere deltager årligt i internationale faglige aktiviteter, og du bliver derfor undervist med udgangspunkt i den nyeste viden på området.

Trygt læringsmiljø

Uanset hvilket forløb du deltager i hos os, vil du altid blive mødt af et varmt læringsmiljø, hvor du trygt kan tilegne dig ny viden.

Høj faglighed

Da vi ofte uddanner fag- personale, så de kan bruge og videreformidle værktøjerne i deres professionelle virke, har alle forløb et stærkt teoretisk og praktisk fundament.

Mød dine undervisere

Tina.E_2.jpg

Medejer af Akademiet

Tina har stor viden og erfaring indenfor håndtering af stress og smerter. Siden 2011 har Tina undervist i mindfulness og meditation og leveret uddannelse og kursusforløb i både det private og offentlige. 

10163_133-scaled.jpg

Medejer af Akademiet

Dorthe har 25 års erfaring i at undervise. Hun har siden 2010 undervist virksomheder, skoler og private i mindfulness, meditation, kommunikation og mindfull virksomhedskultur.

Hun har mange års erfaring indenfor  coaching og traume og stressbehandling.

 

Dorthe har 25 års egen praksis i meditation. Hun brænder for at kultivere mental sundhed og stoppe overlevelseskulturen i det enkelte menneske, på arbejdspladser - i miljøet.

Kontaktformular

Har du uddybende spørgsmål?

Tøv ikke - kontakt os i dag

Eller send os en mail på info@miak.dk

Stifter og tidligere ejer af Dansk Mindfulness Akademi.

bottom of page