top of page

HOLD & KURSER

IMG_4112.JPG

Processhold med Shaking meditation, Vejle start den 12.4 2023

Hvis du ønsker udvikling og fordybelse og gerne vil et spadestik dybere, så hop på det terapeutiske forløb over 5 onsdage i april, maj og juni

 

For 5 år i træk tilbyder jeg et process hold i shaking meditation, denne gang dog en forkortet og billigere udgave for at tilpasse mig tiden lige nu. Alle med mod på udvikling ved hjælp af meditativ bevægelsespraksis kan deltage. Vær forberedt på dyb process og udvikling mentalt, fysisk og sjæleligt.

 

Sammen med Inviterende og insisterende musik guides der ind i fri bevægelse med en intention om mere at være i kroppen end i hovedet. Ingen eller noget skal fikses, tanker, handlinger og kropsfornemmelser guides ud af indre historier og vurderinger.

Sammen og hver for sig, leges der med at åbne op indefter og ud mod andre, samt navigeren i at at sige til og fra og tydeliggøre; ja tak og nej tak. Mentale og fysiske blokringer slippes og oplevelsen af at finde hjem, mærke glæde og livslyst indfinder sig undervejs.
Forløbet løsner mentale og fysiske blokeringer og åbner op for din egen indre glæde og mod på at tage din plads i livet. Du træner at være med den du er og det du oplever – uden vurderinger – kærligt og ærligt.

 

Holdet er lukket og foregår i trygge rammer, hvor tavshedspligt, omsorg og respekt for den enkelte og hinanden er alfa omega.

Vi arbejder med en kombination af:

Shaking Meditation
DIVE ryste øvelser på måtte
Træning i at dele egne oplevelser ud fra attitude træning i mindfulness principperne
Ofte afsluttes der med en guidet meditation ind i dyb regenererende ro.

 

Datoer: onsdag den 12/4 – 26/4 – 10/5 – 24/5 – 7/6
Hvor: Kølholt, Vardevej 263 B, 7100 Vejle.
Tid: kl. 19.00 – 21.30
Pris: kr. 1.450, – for 5 gange a 2,5 time LINK

 

Tilmelding: På formular nederst på siden. Tilmelding er senest den 1.4 – du er endelig tilmeldt ved betaling. Bindende tilmelding til forløbet, betaling refunderes ikke, du kan evt. give din plads til en anden.

Deltagerantal: Minimun 8 deltagere for at holdet opretholdes.

NYT – NYT
Deltager du på et hold, får du 25% på terapi

Shaking Meditation er en rystemeditation, som gør dig i stand til at slippe blokeringer fysisk, psykisk og mentalt. Du bevæges meget af tiden til musik og kan deltage uanset fysisk form, da en del af meditationen er, at træne at være med den du er – det du er – lige nu, venligt, u-dømmende og respektfuldt.

Anker 1
Tilmelding til Proceshold med Shaking Meditation

Når den tilsendte faktura er betalt, er din plads sikret.

arrow&v

Tak for din tilmelding - vi sender dig snart en mail med mere information.

Kontakt os i dag og få svar på dine spørgsmål

Klik her

bottom of page