top of page

 Kommende meditations retreats: 18. juni & 24. - 26. november 2023 

IMG_4112.JPG

"RELOAD" - Mindfulness og Meditations retreat 

på Danakilde, et af danmarks smukkeste naturområder

Fredag den 24. nov. kl. 16.00 til søndag den 26. nov. kl. 15.00

Kan du forestille dig, at du intet skal have styr på en hel weekend? Dine sanser vil blive forkælet med lækker hjemmelavet organisk vegetarisk mad, magisk natur og nærvær.

RELOAD er et retreat dedikeret til at oplade dine batterier -  al din tid er dedikeret til væren og fordybelse.......  lyder det som noget, der kunne være godt for dig?

VI HAR FOKUS PÅ NÆRVÆR OG BEVIDSHEDSTRÆNING I SAMKLANG MED AFSLAPNING, NATUR, RO OG BEVÆGELSE. VI ER SAMMEN, VI ER MED OS SELV, VI ER I NATUREN, VI ER I BEVÆGELSE, VI ER I STILHED.

Vidste du at tankemylder og hjernetræthed mindskes under meditation og at  immunforsvaret øges?  Tændte nervebanesystemer slukkes og egen restitution går i gang, når hjernen får pause under meditation.
Stilhed og fordybelse sammenkoblet med meditation gør, du begynder at forholde dig mere kærligt og u-dømmende til dine tanker, og det som foregår i din krop. 

Programmet er lavet således vi har stilhed fra morgenstunden til efter frokost lørdag og søndag. Du får derfor tid til fordybelse, stilhed og samvær, gåture hvor du kan nyde områdets smukke natur. Der guides til både stille meditationer og bevægelses meditationer.

Et retreat er for mange en velfortjent pause, en særlig mulighed for at lande hjemme i "eget hus" igen.  Det er sjældent vi giver os selv lov til dette, men de som gør, oplever det som en kæmpe gave. Der er absolut intet du skal nå på RELOAD, tiden bruges på dyb og nærende egenomsorg.

Tidligere deltagere udtaler:

"Af hjertet tak for en helt igennem fantastisk weekend. Bedre undervisning i egenomsorg og forplejning kunne ikke ønskes. Jeg har lært meget om mig selv, på dette ophold - så tusind tak for at jeg måtte deltage"

"Indsigt har givet ny udsigt. Indsigt jeg vil tage med og øve mig på allerede fra i dag. Tusind tak for et skønt ophold. Jeg har nydt det og også at der er tænkt på deltaljerne så jeg har kunne mærke MIG. Dejlig velkomst, skøn mad og hele tiden adgang til drikke og snacks. Ros til holdet bag"

"Vidunderlig oplevelse af og finde "hjem" til min krop og til mit sind igen - at lande, blive ladet op og drage omsorg for mig selv. Fordybelsen i stilheden var fantastisk og jeg elskede det. TAK."

Sted: Danakilde, Rørbækvej 13, 7323 Give

Dato: 24. – 26. november 2023

Tidspunkt: Fredag kl. 16.00 til søndag kl. 15.00

Pris på delt værelse eller delt hytte:

Pris for private: 3.850 kr. - inkl. moms

Pris for virksomheder: 6.500 kr. - inkl. moms

Tillæg for enkeltværelse pr. overnatning: 200,-

Tillæg for alene hytte pr. overnatning: 300,-

Inklusiv.:

  • fuld forplejning - du får 2 x frokost, 2 x morgenmad, 2 x aftensmad, kaffe/the kage og snack

  • overnatninger 

  • skovsauna med gus og vildmarksbad lørdag

Tilmeld og betaling: KLIK PÅ DETTE LINK -

eller kontakt Dansk Mindfulness Akademi på mail: info@miak.dk eller mobil: 30 24 73 13 / 28 59 18 75 - Vi sender faktura til betaling og din plads er sikret, når din betaling er gået igennem.  

Du vil få information og velkomstmail ved tilmelding, her står hvad du skal medbringe og spørgmål vedr. specielle hensyntagen.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt os meget gerne her  link til formular

RELOAD retreatet vil give dig en uforglemmelig og nærende oplevelse, som du efterfølgende vil kunne trække på i din hverdag.

Vi glæder os enormt meget, vi elsker simpelthen at facilitere mindfulness og meditation sammen.

Kærligst

Tina Eldrup Pedersen & Dorthe Broeng

Dansk Mindfulness Akademi

334883812_221035566965299_5003472067423361703_n.jpg
334890245_877082596680912_870717057805404975_n.jpg

Danakilde kursus og retreatcenter

en helt fantastisk unik perle i det midtjyske, i et af Danmarks skønneste naturområder. Små vandløb og bække, træer og shelters og hyggekroge overalt på ejendommen sørger for at roen og tid til fordybelse helt naturligt lander i kroppen.

Fantastiske undervisningsrum med overnatningsmuligheder på lækre værelser eller i små hyggelige træhytter i området gør opholdet helt specielt.

Der serveres organisk hjemmelavet mad og lækkerier af Rebecca som ejer og driver Danakilde med sin mand Thorsten.

Vi er selv fuldstændig vilde med Danakilde og alt hvad det indebærer.

Anker 1
Tilmelding til "RELOAD" retreat

Når den tilsendte faktura er betalt, er din plads sikret.

arrow&v

Tak for din tilmelding - vi sender dig snart en mail med mere information.

Kontakt os i dag og få svar på dine spørgsmål

Klik her

bottom of page