top of page
IMG_6693_edited_edited.jpg

Fredericia - 13. november 2021, kl. 9.30-16

OBS! Retrætedagen har begrænset antal pladser og fyldes hurtigt op, så derfor er det først til mølle.

En mindfulnessdag er en gave til kroppen, hjertet og sindet.

En dag, hvor tiden må gå i stå, hvor der ikke er fokus på andre, men på dig og dit velvære og med mulighed for at uddybe din mindfulness praksis.

Programmet vil være en variation af klassiske mindfulness øvelser, loving-kindness, mindful selfcompassion og mindful movement.

En dag, hvor du ikke skal andet end at være til med en blid og venlig omsorg til dig selv. Hvor det handler om at få mulighed for overvejelser og indsigter der ellers ikke er tid til i hverdagen.

En helt igennem "mig dag" for krop og sjæl med langsomme stræk, fordybelse, selvindsigt,
refleksion og restitution, hvor du kan komme i kontakt med dit inderste og blive nulstillet


Der er mange forskellige holdninger til hvad mindfulness egentlig er. Hos Dansk Mindfulness Akademi har vi siden starten holdt os trofast til den evidensinformerede mindfulness.

 

Hvis du er ny inden for mindfulness vil denne dag give dig en mulighed for at udforske hvad den mest klassiske mindfulness er og prøve kræfter med længere perioder med stilhed. 

 

Hvis du har erfaring med mindfulness vil denne være en udvidelse og vedligeholdelse af din mindfulness praksis.

Det praktiske

  • Der er kaffe-the-vand-nødder.

  • Husk blot at medbringe madpakke selv.

  • Medbring også gerne en pude, dit eget tæppe, en vandflaske, tøj i lag, så du kan regulere din egen varmeoplevelse uafhængigt af andre.

Sted: Fredericia

Tid: 13. november 2021, kl. 9.30-16

Pris: kr. 950,00

 

Hvad er Mindfulness

Mindfulness kan oversættes til dansk som "fuld opmærksomhed" og består i praktiske øvelser, som giver dig indre ro og øger din opmærksomhed på dine tanker, følelser, reaktioner og handlinger i hverdagssituationer. (Alle kan deltage)

 

Med mindfulness forbedrer du din trivsel, effektivitet og evne til stresshåndtering både på dit job og i din fritid.

 

Igennem praktiske øvelser og konkret træning styrker du din evne til at være 100 % tilstede i de opgaver du udfører både professionelt og privat.

 

Dette resulterer i at du både øger din modstandsdygtighed imod stress, samtidig med at du øger din velvære, effektivitet og koncentrationsevne i hverdagen.

 

Mindfulness har sine rødder i buddhismen, og har været brugt indenfor den vestlige psykologi i omkring 30 år  til stress- og smerte-reduktion.

Mindfulness retrætedag 

bottom of page
Trustpilot