Næste mindfulness retræte: datoer følger. Reserver din plads.

IMG_3488_edited.jpg

Kom med på et fantastisk 3 dages mindfulness retreat

- En lærerig og restituerende timeout fra dit travle hverdagsliv og en rejse mod et mere nærværende og meningsfuldt liv.

Hos Dansk Mindfulness Akademi tilbyder vi cirka to gange om året et skønt og lærerigt 3 dages retræte. På retræten bliver du undervist af en af Danmarks meget erfarne mindfulnesslærere i den mest veldokumenterede form for mindfulness.

Mindfulnessundervisningen på dette retræte er designet, så du lærer mindfulness i dybden, får redskaber til at modvirke stressen i vores moderne livsstil, forebygge udbrændthed og øge den venlige og omsorgsfulde attitude til dig selv.

 

Retræten henvender sig både til den nye og den erfarne, der ønsker at skærpe sit fokus, styrke sin egenomsorg, håndtere følelser og øge sit nærvær. Retræten er en lærerig og mindeværdig oplevelse, som efterfølgende vil sætte sine spor i din hverdag.

Indsigt har givet ny udsigt. Indsigt jeg vil tage med og øve mig på allerede fra i dag. Tusind tak for at skønt ophold. Jeg har nydt det og også at der er tænkt på detaljerne, så jeg har kunne mærk MIG ❤. Dejlig velkomst, skøn mad og hele tiden adgang til drikke og snacks. Ros til hele holdet bag.

"

Af hjertet tak for en helt igennem fantastisk weekend. Bedre undervisning i egenomsorg og forplejning kunne ikke ønskes. Jeg har lært meget om mig selv på dette ophold – så 1000 tak for at jeg måtte deltage.

"

Vidunderlig oplevelse af at finde ”hjem” til krop og sind igen. At lande, blive ladet op og drage omsorg for mig selv. Dette gjort muligt af fantastisk undervisning, guidning og suveræne omgivelesr og ”service. Eldrup”

"

Det praktiske

Tid og sted 

Retræten starter fredag kl. 15 og slutter søndag kl. 13. (Sted og datoer følger)

Pris

Det koster 5.800 kr. at deltage i retræten. Prisen inkluderer et delt* dobbeltværelse og fuld forplejning, som består af lækker hjemmelavet vegetarisk mad, hyggelige måltider og adgang til lækre snacks i løbet af dagen. 

*Tillæg for enkelt værelse: + 400 kr. med eget bad/toilet.

Stilhedsperioder 

Der vil være indlagt perioder med stilhed i retræten. For deltagere med erfaring med stilhed og som ønsker at deres stilhedsperiode er så lang som muligt, vil der være rammerne for, at man som deltager kan være i stilhed under hele retræten. Som begynder i stilhedsretræter vil stilheden afgrænse sig til dag 2. Er du i tvivl om, hvad det vil sige, så tag endelig fat i os.

_R9A6055.jpg

Louise Vælds

Louise startede med at meditere i slutningen af 90érne. Efter grundig uddannelse og fordybelse, stiftede Louise, Dansk Mindfulness Akademi, som siden har leveret uddannelse og kursusforløb til private og fagpersoner indenfor pleje-, undervisnings- og omsorgssektoren samt til erhvervslivet indenfor MBSR og mindfulness.

 

Louise har igennem alle årene søgt efteruddannelse hos de ypperste og mest erfarne personer, centre og universiteter i USA og Europa og har igennem årene gentagne gange været arrangør af og underviser ved dansk- og engelsksprogede retræter. Louise er desuden uddannet psykoterapeut, har en PD. i psykologi. 

DSCF0008-Edit.jpg

Pia Schäfer

Pia Schäfer har været optaget af personlig udviking i over 10 år og er uddannet coach og stresskonsulent.

 

Pia er desuden uddannet sekretær og bogholder og hendes grundighed og sans for organisering og detaljer, gør, at du som deltager på retræten  får en særlig oplevelse af nærvær og ro.

Har du spørgsmål til mindfulness retræten? 

Så hold dig ikke tilbage - book en uforpligtende infosamtale og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Programmet 

Programmet kan differentiere lidt fra gang til gang, men nedenfor kan du se, hvordan dagene typisk er strukturerede.

Dag 1 - restitution

Velkomst og indkvartering

Introduktion til mindfulness

Mindfulness og kropsfokus

Mindfulness og åndedræt

Dag 2 - koncentration

Stilheden indledes efter morgenmaden

Mindfulness, tanker og hjernen

Mindfulness og følelser

Mindful bevægelse

Stilhedsperioden afsluttes ved aftenmeditationen (de der ønsker at blive i stilheden længere, kan vente med at afslutte deres stilhedsperiode til dag 3 om formiddagen.)

Dag 3 - integration

Mindfulness i din hverdag

Integration af mindfulness i en travl hverdag

Afrunding og  farvel 

 
Tilmeld dig nu

Når den tilsendte faktura er betalt, er din plads sikret.

Tak for din tilmelding - vi sender dig snart en mail med mere information.