top of page

BLOG

Mål og drømme

Forleden så jeg et citat hvor der stod "hvis dit mål ikke skræmmer dig, så er det ikke stort nok!!"...


På en måde kan jeg godt sætte mig ind i den tanke. Jeg har mål og drømme, der giver mig mod til at stå i en hverdag, der ind imellem er kaotisk og presset. Mål og drømme der inspirere mig, indgyder håb og glæde. Men samtidig får jeg også nogle gange lyst til at opgive dem og falde ind i tryghedens varme favnende arme og kører på autopilot, uden de helt store udfordringer, og blot beskæftige mig med sikre og velkendte dagligsdags aktiviteter...


Mine mål og drømme kan godt tage pusten fra mig og få mig til at tvivle på om jeg nu også kan gennemføre og opnå dem. Er jeg god nok? Er jeg dygtig nok? Hvornår kommer der en og fortæller mig at jeg er gennemskuet og godt kan droppe det?


Heldigvis hjælper mindfulness og compassion træning mig i de øjeblikke hvor jeg begynder at dømme og vurdere mig selv negativt. Med en god fokuseret indånding, opmærksomheden vendt ind ad og en venlig accept og anerkendelse af de tvivlende tankers tilstedeværelse - kan jeg vende øjeblikket, tjekke ind med min krop og mine følelser og minde mig selv om at jeg ikke ER mine tanker, jeg HAR mine tanker - og at jeg kan vælge at handle på dem eller lade være. Jeg behøver ikke at reagere på min egen tvivl. Jeg vælger i stedet at handle på de positive drømmende og målsættende tanker. JEG HAR VALGMULIGHEDER!


Med mindfulness og compassion i min værktøjskasse kan jeg få øjnene op for hvilke tanker der gavner og hvilke der ikke gør. Jeg kan efterleve mine drømme og mål, også selvom de kan virke store og skræmmende.


Jeg håber også at du udlever dine mål og drømme :-)


Kærligst Tina

11 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Husk at udvise taknemmelighed

I en travl verden, hvor vi ofte bliver fanget i hverdagens hektiske rytme, glemmer vi nemt at sætte pris på de små ting i livet. I virkeligheden er de små ting, de store ting, hvis du spørger mig. Det

Jeg overhørte signalerne og blev udbrændt

Tak for inspirerende dag på Coaching Lab sammen med en masse spændende mennesker faciliteret af Vælds Uddannelse og Coaching på Hotel Hesselet ved Nyborg. Temaet var udbrændthed, hvilket interesserer

Comments


bottom of page