top of page

HOLD

IMG_6648.HEIC
IMG_7427.HEIC
IMG_6630.HEIC
IMG_5904.HEIC

Få en unik oplevelse af samhørighed med dig selv og andre på et af vores hold. 

Vi har fokus på nærvær og bevidsthedtræning i samklang med afslapning, natur, ro og bevægelse.

Hos Dansk Mindfulness Akademi tilbyder vi flere gange om året hold træning af forskellig varighed.

Du bliver undervist af nogle af Danmarks meget erfarne mindfulnesslærere i den nyeste og mest veldokumenterede form for mindfulness og meditation.

Undervisningen er en learning by doing med praksis i fokus. Vi er i naturen, i bevægelse og i stilhed.

Du får redskaber til at koble af og modvirke en travl og ofte hektisk hverdag - du forebygger stress og udbrændthed og øger din venlige og omsorgsfulde indstilling/attitude til dig selv.

Vores forskellige hhenvender sig både til nye og erfarne, som ønsker erkendelse og forståelse og ikke mindst ejerskab af egne tanker, emotioner og kropsfornemmelser.

Som deltager får du en uforglemmelig og lærerig oplevelse, som efterfølgende vil sætte sine spor i din hverdag.

"Efter have deltaget på et 8 ugers forløb med meditation i naturen hos Dorthe, har jeg mærket et virkelig skønt løft i mit humør og min energi og jeg har fået mere tålmodighed med mig selv og mine børn. Derudover er jeg kommet i kontakt med en glæde, som jeg ikke har mærket i længe, og den har givet anledning til en taknemmelighed for det jeg har, og for det samvær jeg har haft med Dorthe og de andre i gruppen. Og der har været fokus på ikke at skulle fixe hinanden, hvilket har været befriende. 

Jeg tror effekten af forløbet opstår af en kombination af Dorthes fantastiske væsen, kombineret med naturens gaver, og så det at dele disse indre oplevelser med andre i en mindre gruppe, hvor hjertevarme og tryghed har været centralt. Og ikke mindst metoderne Dorthe bruger, og den guidning hun giver, som har passet rigtig godt til mig. Jeg kom faktisk med en smule arrogance til forløbet, fordi at jeg selv har en del erfaring med forskellige former for meditation, og var ikke sikker på at jeg ville få nok ud af det. Der måtte mit ego i den grad overgive sig, for det har virkelig været en gave at være med på dette forløb, og det kan jeg i meget høj grad tage med mig videre i livet og i min egen daglige praksis med mindfulness/meditation. En praksis, som under forløbet hos Dorthe er blevet blødere og med mere plads, i modsætning til lidt mere stramhed og kontrol, som var der før. Jeg er ikke færdig med at deltage på Dorthes forskellige hold, og jeg vil også varmt anbefale andre at deltage. Tak Dorthe <3”​                                             

Daniela, Vejle

 

Testimonials

-deltager    udtaler

bottom of page
Trustpilot