top of page

TESTIMONIALS

Velkommen til Dansk Mindfulness Akademi - et førende center for livsændrende uddannelser inden for mindfulness,  meditation og personlig udvikling.

Dorthe Broeng og Tina Pedersen har dedikeret deres liv til at hjælpe mennesker med at opnå indre balance, mental velvære og personlig vækst. Deres omfattende erfaring og ekspertise gør dem til ideelle mentorer og undervisere på Dansk Mindfulness Akademi.

Når du vælger Dansk Mindfulness Akademi, får du ikke blot adgang til en uddannelse, men mulighed for at blive en del af et fællesskab af ligesindede. Akademiet tilbyder et trygt og støttende læringsmiljø, hvor deling og praksis med andre, som deler din interesse for personlig udvikling er i fokus.

Uddannelsen henvender sig til både fagpersoner og private, der ønsker at drage omsorg for egen og måske andres mentale sundhed.​​ 

Dorthe underviser_edited.jpg

Mindfulness Uddannelsen var et skønt åndehul i hverdagen. Jeg glædede mig som et barn til hver gang. Samtidig glædede jeg mig til at lære noget nyt og bare kunne suge til mig. I supplerer hinanden så godt som undervisere. Dejlig atmosfære at være i.

- Anette

Sidder i min sofa med glædestårer ned af kinderne. Det forløb har betydet rigtig meget for mig som person. Jeg har meget at lærer endnu, men de to sætninger om autopiloten og om tankerne, er begge nogle øjenåbninger hos mig selv og noget jeg stadig skal huske mig selv på. Jeg lærer hver dag.

- Maibritt

Tak for nogle ovenud berigende og lærerige dage på uddannelsen. Jeg får SÅ meget ud af dagene. 10 ud af 10 hjerter, hvis det var mig, der var kritisk anmelder. Alt går op i en højere enhed.

- Naja

Uddannelsen var velstruktureret og omfattede en bred vifte af emner. Vi lærte om mindfulness-historie og filosofi, hvordan vi praktiserer mindfulness, og hvordan vi kan integrere mindfulness i vores daglige liv. Vi lærte også om de videnskabelige undersøgelser, der har påvist de positive effekter på fysisk og mental sundhed opnået ved mindfulness.

Vi lærte, hvordan vi kan introducere mindfulness til andre mennesker og vejlede dem i at praktisere mindfulness. 

Jeg har været meget tilfreds med uddannelsen og Tina’s rolige måde at undervise på. Tina har stor erfaring med meditation og mindfulness, og jeg var i stand til fra dag 1 efter uddannelsen, at undervise mine egne elever i mindfulness-forløb.

Jeg vil helt klart anbefale denne uddannelse til enhver, der er interesseret i mindfulness og ønsker at blive en dygtig mindfulnessinstruktør.

 

- Morten

"Uddannelsen forbereder en godt på viden og praktisk erfaring, så man er klar til at komme ud og undervise efterfølgende. 

Der er plads til alle på uddannelsen og der er plads til spørgsmål. 

Ens nye viden bliver godt bearbejdet igennem de forskellige opgaver der er undervejs. 

Hvis man ikke er vant til at fx. guide andre i meditationer, som jeg ikke var, så er det godt at man i trygge rammer lige så stille og roligt, bliver øvet i det igennem uddannelsen, så man ikke står helt på bar bund når man er uddannet. 

Så vildt spændende både personligt og professionelt."

 

- Maria Aaquist Hansen

 

Testimonials

-studerende udtaler

”jeg har været glad for at tage uddannelsen hos Dansk Mindfulness Akademi og har arbejdet med mindfulness i forskellige projekter siden da, som f.eks.:

•    at have undervist hundredvis af elever i både privat- og folkeskoler fra 0.-9. klasse + deres lærere. Bla. via et legat på kr 140.000 fra BHJ-Fonden.
•    har i adskillige år og har stadig et mindfulness samarbejde med Sønderborgs Borgmester, Erike Lauritzen 
•    gennem mere end 4 år arbejdet i deltidsstilling som Mindfulness instruktør i spaen på luksushotellet, Alsik i Sønderborg, med mindfulness programmer i både vand, saunaer og med mindful yoga. 
•    Er på  2. år kommet fast 1 gang om ugen i virksomheder for at praktisere Mindful Yoga for både ledere og medarbejdere - som et trivselstilbud
•    har arrangeret og faciliteret én og to dages retræter i eget regi med mindfulness, yoga, stilhed m.m. 
•    laver utallige STOP OP & Hold Fokus kurser, som er 1-dags kurser. Disse laver jeg sammen med en samarbejdspartner, hvor min del af kurset består i at undervise i yoga og mindfulness

•    m.m.”


 

Kari Bjerke

KARIBJERKE2022COL5000PX-2343.jpg

 

Testimonials

-studerende udtaler

bottom of page
Trustpilot