top of page

DANSK MINDFULNESS AKADEMI

Dansk Mindfulness Akademi

Dansk Mindfulness Akademi blev stiftet i 2010 med ønsket om at skabe seriøse og professionelle mindfulness forløb, hvor viden og værktøjer både fagligt og personligt kom i spil.

Vi udvikler os løbende og kører i dag en velrenommeret up to date mindfulness konsulent uddannelse, afholder retreats og tilbyder virksomheder MindYourLeading konceptet, da vi brændende ønsker at sætte en stopper for overlevelseskulturen.

 

 Vi henvender os til jer, som ønsker balance imellem arbejde og privatliv. I ved det er vigtigt og tror på det er muligt.

Vi brænder for at skabe sunde mennesker og arbejdskulturer - vi elsker det vi laver.

Vi er Tina og Dorthe

Dansk Mindfulness Akademi

Ejstrup søhuset -2.HEIC
Dansk mindfuldness akademi-1120.jpg

Tina & Dorthe

Vi er to meget passionerede undervisere og coaches begge med mange års erfaring. Vi driver akademiet med fælles interesse og kærlighed for mindfulness og meditation samt personlig udvikling.  Vi trækker på samme hammel og supplerer altid hinanden, vi oplever selv, at være som hånd i handske med akademiet.

 

Vi ønsker mennesker får det bedste ud af livet, arbejdsmæssigt og privat i stedet for blot at overleve. Vi tror på overskud og nærvær og bevidsthed.

Vi implementer sunde mentale vaner, der skaber glade og tilfredse mennesker, som oplever mere trivsel og glæde i hverdagen. Vi har fokus på compassion - fordi det altid viser sig, at give mest mening.

Faglig, velrenommeret og hjertelig

Når du deltager på et forløb hos Dansk Mindfulness Akademi, så kan du være sikker på at modtage undervisning af højeste kvalitet. Vi sørger for, at du får et stærkt teoretisk og praktisk fundament, som du efterfølgende kan implementere direkte i dit privat- og arbejdsliv. Tager du mindfulnessuddannelsen, så vil du samtidig være i stand til at videreformidle den viden og de værktøjer, du lærer til andre i en professionel kontekst.

Erfarne undervisere

Vores undervisere har +30 års erfaring indenfor mindfulness og er blandt andet blevet undervist af eksperter som Dalai Lama, Tara Goleman og Jon Kabat-Zinn.

Den nyeste viden

Vores undervisere deltager årligt i internationale faglige aktiviteter, og du bliver derfor undervist med udgangspunkt i den nyeste viden på området.

Trygt læringsmiljø

Uanset hvilket forløb du deltager i hos os, vil du altid blive mødt af et varmt læringsmiljø, hvor du trygt kan tilegne dig ny viden.

Høj faglighed

Da vi ofte uddanner fag- personale, så de kan bruge og videreformidle værktøjerne i deres professionelle virke, har alle forløb et stærkt teoretisk og praktisk fundament.

Mød dine undervisere

Tina Eldrup underviser og instruktør i mindfulness, meditation og fordybelse

Medejer af Akademiet

Tina har stor viden og erfaring indenfor håndtering af stress og smerter. Siden 2011 har Tina undervist i mindfulness og meditation og leveret uddannelse og kursusforløb i både det private og offentlige. 

Dorthe Broeng instruktør i meditation og mindfulness

Medejer af Akademiet

Dorthe har 25 års erfaring i at undervise. Hun har siden 2010 undervist virksomheder, skoler og private i mindfulness, meditation, kommunikation og mindfull virksomhedskultur.

Hun har mange års erfaring indenfor  coaching og traume og stressbehandling.

 

Dorthe har 25 års egen praksis i meditation. Hun brænder for at kultivere mental sundhed og stoppe overlevelseskulturen i det enkelte menneske, på arbejdspladser - i miljøet.

Har du uddybende spørgsmål?

Tøv ikke - kontakt os i dag

bottom of page
Trustpilot