top of page

RETREATS / KURSER / HOLD

image0.jpeg
Laden fællesskab vidue.HEIC
IMG_6630.HEIC
IMG_6675.HEIC

Selvforkælelsesdag - fordi DU ER VIGTIG

rdag 27. januar 2024 kl. 10-17 

- inviteres DU til en hel dags selvforkælelse. DU vil hele dagen blive forkælet og guidet ind i total restitution både mentalt og kropsligt 

Spørg dig selv - "Trænger jeg til at lade op og lande kærligt i mig selv?" "Hvad vil det gøre ved mig, totalt at slippe

min hverdags mange to dos og måske opsparede stress?"

Giver det genklang i dig? Hvis ja, har du nu muligheden for, at gøre særligt ved det. Dagen er en perfekt gave eller deling med venner, kollegaer eller kært familiemedlem. 

 

Vi har lavet et helt særligt program til deltagerne, som indeholder både dybe regenererende meditationer, mindful yoga og latter-frigivende guidede bevægelsesmeditationer, som alle kan deltage i - uanset form. Salen er indrettet med lækker pejs og usædvanlig smuk udsigt til marker, rådyr, fugle og det evigt foranderlige himmelrum som kan skues fra gulv til loft. Der er lækre lammeskindsmåtter, yogamåtter, tæpper mm. til rådighed.

Der vil blive serveret et lækkert sund frokost, samt kaffe, the og andet lækkert til ganen.

Du vil på egen krop og sind opleve, at blive guidet igennem dagen med beroligende Koshi og klangbad, samt dyb restorativ guidning. 

Lyden af Koshi og Klangskåle afgiver vibrationer som hjælper sindet og kroppen til afslapning og afspænding, samtidighed med det er nemmere at meditere og fokusere på egen kropsbevidsthed. Vibrationerne understøtter egenhealing og indre balance og kan føre til bedre søvn og øget koncentration.

Vidste du,

at meditation er stærkt stressreducerende? - Tankemylder og hjernetræthed mindskes under meditation. Immunforsvaret øges,  tændte nervebanesystemer slukkes og egen restitution går i gang, når hjernen får pause. Fordybelse, sammenkoblet med meditation og shaking, gør, at du begynder at forholde dig mere kærligt og u-dømmende til dine tanker, og det som foregår i din krop. 

at kontinuerlig stresspåvirkning giver alvorlige konsekvenser ?  Vi kan godt tåle at have travlt i kortere perioder, dog påvirkes vi fysisk og mentalt negativt ved længere varende stress. Fysiske symptomer som forhøjet blodtryk, nedsat immunforsvar, fordøjelsesproblemer, hukommelses og koncentrationsbesvær, søvnløshed, og evnen til tænke klart og træffe beslutninger nedsættes. Psykiske symptomer som kan opstå er isolationstrang og konflikter i relationer og endelig fare for angst og depression.

Arbejdsmæssigt nedsættes effektiviteten og produktiviteten og risikoen for en sygemelding er høj.

Dato 

Lørdag den 27. januar 2024 - kl. 10.00 - 17.00

Sted

Laden Yoga og Pilates, Ny Hornstrupvej 139, 7100 Vejle

Skal du nå og tilkøbe en af de ledige pladser?

Tilmelding og betaling

Private

kr. 1.650,00 inkl. moms - klik her for BETALING OG TILMELDING

Virksomheder

​Kr. 2.900,00 inkl. moms - klik her for BETALING OG TILMELDING

Forplejning på selvforkælelsesdagen er inklusiv

1 x sund og lækker frokost, kaffe/the, kage og snacks

​​Har du specielle hensyntagen, i forhold til mad eller andet, så skriv det venligst på tilmeldingen.

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål, så du lettere kan beslutte, om selvforkælelsesdagen er noget for dig.

Vi glæder os enormt meget til selvforkælelsesdagen - vi elsker simpelthen det vi laver. Det bliver magisk at lade op sammen i det nye år.

Kærligst

Dorthe og Tina

Dansk Mindfulness Akademi

Du kan læse tidligere deltageres udtalelser på Trustpilot, Dansk Mindfulness Akademi - LINK 

Testimonials

Flora Engellyst -Vejle

Smuk stilhedsdag i naturen med mindfulness, shaking og compassion

”Det har været en fantastisk oplevelse. Jeg er fyldt med kærlighed, viden og øvelser, der giver livsglæde og mening i min hverdag. De to undervisere er dybt forankret i det de formidler og de skaber en helt fantastisk stemning, hvor alle kan være og øve sig i at være forbundet med hjertet.”

Susanne Jensen - Sjælland
”Jeg har i uge 30 været på shaking meditation retreat..❤️ og det var intet mindre end magisk…🙏🏻 Dorte Broeng er med sit kæmpe hjerte en sand inspiration…❤️og skabte det kærligste rum for mig som deltager, til at udforske alt der manifesterede sig når vi bevægede kroppen og gav plads til alt der var… Jeg ville gerne give dobbelt op på stjerner… så retreatet og Dorthe får en million af mig…❤️ Det var intet mindre end fantastisk…”

Julie Justesen - Fyn

Stilhedsdag med shaking, compassion og mindfulness

”En fantastisk oplevelse En fantastisk oplevelse! Hvis man vil arbejde med sig selv, nyde smuk natur og gode instruktører er det her klart en STOR gave til sig selv. Kæmpe anbefaling !!”

Kontakt os i dag og få svar på dine spørgsmål

bottom of page
Trustpilot