top of page

RETREATS / KURSER / HOLD

JK og Pia shaker ryg mod ryg-kopi.HEIC
Morgenmad-kopi.HEIC
++Spa BEST.jpg
Liggende i græsset kursister-kopi.HEIC

Sommer retreat med Shaking Meditation, mindful yoga og transformerende nærværs øvelser

22.-27. juli i et af Danmarks naturperler                                                        english below


Har du et ønske om, at gøre noget særligt for dig selv til sommer ?,

Få åbnet op ind til dit hjerte, din livsglæde og mod på, at tage din plads i livet.

 

Læs nogle af udtalelserne fra sidste års deltagere længere nede i teksten.

Retreatet er for dig, der ønsker at slippe gamle traumer og mønstre uden at gå ind i gamle historier og oplevelser. Programmet gør at du undervejs i processen åbner dit hjerte og lærer at overgive og forbinde dig meditativt med dit indre kropsrum, naturen og det som er tilstede i dig u-dømmende, kærligt og taknemmeligt.

Shaking Meditation baner vejen for nye kærlige kropssignaler og følelser. Magien opstår når gamle ophobede både mentale og fysiske spændinger og traumer forløses ved at ryste helt naturligt uden pres.  Heftige følelser som angst, vrede, sorg, skyld og skam kan være svære at bære og undertrykkes derfor ofte. Retreatet's program er sammensat således, at deltageren kærligt lærer at møde sig selv i rette tempo. Alle kan deltage uanset form, smerter, spændinger og historier der ikke længere nødvendig slippes.

 

På retreatet bliver du en del af et nærværende fællesskab med deling, shaking meditation, mindful yoga og  transformerende øvelser, afslapning, mantrasang, bål, sauna og vildmarkbad.

 

Programmet er formet, så der er plads til at nyde den smukke natur, stilheden, gåture, badeture, pauser og alenetid og samvær. Danakilde’s unikke omgivelser med vandløb, skov, marker og søer favner os alle hele ugen🙏

Du vil inviteres til at lytte dybt og følge det tempo som præcis passer til dig og din dagsform, intet presses eller forceres, alt er som det er og vi skal ikke fikse eller vurdere os selv eller andre – healingen sker helt naturligt i det tempo, som er rigtigt for hver enkelt. 

Når vi shaker smeltes mentale og fysiske blokeringer, gamle traumer og sågar karmiske blokringer fra tidligere liv, i de rystelser som du guides i. Det er en selvhelbredende kraft alle mennesker og dyr har, vi mennesker har blot lært at undertrykke rystelserne, måske fordi det opleves pinligt eller skamfyldt.

Faktisk vil vores krop helt naturligt generere rystelser, når vi bliver "rystede", chokerede, vrede eller kede af det.  Når vi ikke møder os selv eller bliver mødt i disse situationer, lagres oplevelserne i kroppen og mentalt.

På et retreat har du muligheden for at slippe mere end det som kan fornemmes på overfladen – og efterhånden som det sker, lukkes lyset ind og du vil opleve hvordan en dyb glæde og livslyst indfinder sig undervejs.

 

Sammen og hver for sig, leges der med at åbne op for og transformere ubevidste gamle mønstre og strukturer. Du udfordres i at blive tydelig og i at kunne sige til og fra. Du vil finde dit indre kærlige ja tak og nej tak.

 

Hvor der før var mørke, åbner vi kærligt og accepterende ind til frosne og fastlåste kroppe og overbevisninger og historier.


Min egen personlige historie ind i at videregive shakingen til andre, startede under et ophold på Bali i 2017, hvor jeg havde et længere ophold på et ashram, hvor man udelukkende shakede for at blive rask.

Jeg var blevet udbrændt og sekundært traumatiseret under mit arbejde som traumebehandler for familier med PTSD. Jeg opdagede hurtigt at shaking var “min vej”, og har siden vestiiticeret shaking meditation, så den er tilpasset den vestlige kultur. Jeg har på 5. år tilbudt forskellige grupper og events med shaking meditation. Jeg elsker hvor let det er at forandre sin energi med Shaking Meditation og hvor dybt man kan heale ved at shake længere tid.

Jeg har valgt Danakilde som ramme for retreatet,  da jeg faldt pladask for stedet.  Danakilde skal opleves, det er en perle med masser af små og større opholdsrum udenfor, det er tydeligt at ejerne har en kærlighed for naturen og dyr. Gudenåen har sit udspring nærmest i baghaven.

Forplejningen på Danakilde er helt i top, Rebeccas som ejer stedet forkæler os med sine hjemmelade organiske, økologiske retter og snacks.  Måltiderne er altid vegetariske, dog får vi også deres hjemmelavede spegepølser med på morgenbordet. 

 

Du kan enten bo i en hytte med udsigt til sø, skov, heste og vandløb eller bo i et af de meget charmerende værelser på Danakilde.

Sted: Danakilde, Rørbækvej 13, 7323 Give

Dato: 22. juli – 27. juli 2024

Ankomst mellem kl. 12.00-13.00 mandag den 22. juli
Afgang kl. 13.00 lørdag den 27. juli

Transport: Der går bus til station i nærheden, her vil der blive arrangeret afhentning, for dem som kommer med offentlig transport.

Pris: 6.200,- incl. fuld forplejning, 6 dages program, skovsauna med gus, vildtmarksbad 

Earlybird: kr. 5.700,- ved tilmelding og betaling før 21. maj 2024  

Der er mulighed for rate betaling. Dette vælges når du klikker på betalingslinket nedenfor.

Early Bird pris i 2 rater: kr. 3021,88 pr. rate inkl. moms - i alt kr. 6.043,75.  

Early Bird pris i 3 rater: kr. 2243,75 pr. rate inkl. moms. - i alt kr. 6.731,25. 

Tilmelding og betaling til retreat early bird før 21. maj 2024

Early Bird betaling - enten engangsbeløb eller i 2 eller 3 rater - KLIK HER

Din plads er først sikret når din betaling er gået igennem. 

OVERNATNING

Værelser:
2 eller 3 mands værelser kr. 275,- pr. overnatning/person– 5 overnatninger kr. 1.375,-

Enkeltmands værelse kr. 450,- pr. overnatning – 5 overnatninger kr. 2.500,-

Hytter/Husvogne:
2 overnattende i dobbeltseng  kr: 300,- pr. overnatning/person – 5 overnatninger kr. 1.500,-

1 overnattende kr. 500,- pr. overnatning – 5 overnatninger kr. 2.500,-

Shelters:

2-3 mands shelter er 250,- pr. overnatning/person - 5 overnatninger kr. 1.250,00

OBS: Booking af værelse eller hytte foregår efter først til mølle princippet. 

Overnatning bookes på Danakilde tlf:  Rebecca 2259 2412 eller Thorsten 2028 6678.

Betaling sker ved ankomst.

Din underviser og facilitator Dorthe 
Jeg er en kvinde i min bedste alder, fyldt med godt humør og en masse erfaring og insisteren på, at vi mennesker er ment til at heale vores karma og gøre andet end blot overleve. Jeg er fuldstændig vild med at shake - det er seriøst en unik metode til at skabe glæde og mening med livet. Shaking Meditation bruges. nu også i psykiatrien hvilket siger en del om hvor effektivt det er.

Jeg er uddannet psykoterapeut, familie- og partepeut og har specialiseret mig i traumebehandling og har i mange år arbejdet med bla.a traumer, sorg og kriser. Jeg underviser i meditation, yoga og shaking meditation samt kommunikation og har klinik i Vejle hvor jeg praktiserer som behandler.

 

Jeg er medejer af Dansk Mindfulness akademi, hvor vi bl.a. uddanner mindfulness konsulenter samt afholder retreats og kurser.

Jeg har 25 års egen praksis med meditation.

Jeg kan slet ikke beskrive hvor meget jeg glæder mig til, at være guide og facilitator på 6 dage sammen med jer, som vælger at få en uforglemmelig oplevelse for livet, præcis som jeg selv fik da jeg var på Bali.

 

Da jeg tror på det er vigtigt med trygge rammer og tydelighed, for nogle for at kunne slappe af og gå i process, har jeg har nogle meget dygtige og erfarne hjælpere med til at sørge for, at du som deltager vil opleve, der altid er hjælp at finde. 

Så mærk efter – er du der i livet, hvor du er klar til at vælge dig selv til, genfinde din autencitet og lære at ære og kærligt være med hver en celle af dig selv? 

Kontakt mig meget gerne for at høre nærmere, så du lettere kan beslutte om retreatet er noget for dig.

Jeg glæder mig MEGET.

Kærligst Dorthe Broeng
Dansk Mindfulness Akademi & Mental Sundhed

Testimonials fra nogle af deltagere juli 2023 - læs flere her https://www.trustpilot.com/review/danskmindfulnessakademi.dk

Dorthe Lindhart

"Shaking mindfulness retreat med Dorthe Broeng, en livsberigende GAVE til mig, Dorthe er enestående, alt omfavnende, inspirerede, livsklog, kropsklog, faglig total vidende, formoder altid at skabe hjerterum og rammer der ligger op til en indre rejse, det er total MAGISK hvad min krop mit sind mit hjerte har oplevet og åbnet op for i de 6 dage.
Lige nu går jeg på vandet, skinner mere end solen, føler mig som en yderst heldig stjerne. Jeg føler for første gang virkelig være hjemme i eget “ hus” med alt det der er.
Ønsker du at åbne op i dit indre, dit hjerte, slippe det der ikke gavner og tjener dig, så kan jeg på det varmeste anbefale Dorthe, hun har så meget at byde på hvor end du har brug for"

Felix

"Jeg har fået så meget brugbart med mig hjem fra retreatet og Dorthe er en fantastisk facilitator. Så nærværende, kærlig, levende og lattermild og med øje for at der bliver taget hånd om alt og alle. Programmet var lagt med god variation i øvelserne, og med plads til alenetid ind i mellem, så det hele ikke blev for overvældende.
Det VAR overvældende. En overflod af kærlighed, rummelighed, accept og nærvær, som jeg har taget med mig hjem og holder i en lille, kærlig, gylden bobble.
Rammerne hos Rebecca og Thorsten i Danakilde er magiske. Naturen er noget af det smukkeste, og forplejningen var det rene luksus.
Kan stærkt anbefale det :-) <3"

Contact us - Kontakt os 

Click here - klik her 

Danakilde kursus og retreatcenter - er en helhedsoplevelse - alt er gennemtænkt og der er kælet for deltaljerne uanset om det er maden er de enormt mange naturskønne "huler" i området.

En helt fantastisk unik perle i det midtjyske, i et af Danmarks skønneste naturområder. Små vandløb og bække, træer og shelters og hyggekroge overalt på ejendommen sørger for at roen og tid til fordybelse helt naturligt lander i kroppen.

Fantastiske undervisningsrum med overnatningsmuligheder på lækre værelser eller i små hyggelige træhytter i området gør opholdet helt specielt.

Der serveres organisk hjemmelavet mad og lækkerier af Rebecca som ejer og driver Danakilde med sin mand Thorsten.

tæt cirkel stående .HEIC
Uendeligsc solopg SMUK-kopi.jpg
Folden shaking frit GOD-kopi.HEIC

"At møde et menneske som Dorthe kan ændre dit liv.Jeg shaker i en gruppe hos Dorthe. Dorthe skaber et unikt rum, hvor “der er det , der er”. Et rum med frihed, accept og kærlighed, så du kan være lige den du er – lige nu! Dorthe skaber tryghed, så selv dybe traumer kan komme til udtryk.Shaking hos Dorthe giver mig livsglæde, ro og mere og mere tillid til mig selv og andre mennesker" .

- Flora Engellyst

"Jeg oplevede det som at komme hjem, for hver gang jeg shakede slap jeg mere og mere - jeg blev bare lettere og lettere i min krop og gladere og gladere. Jeg  kunne ikke oveskue ret meget da jeg startede, jeg var ikke god til at være med andre mennesker, men Dorthe skaber bare tryghed, jeg har mere tillid til mig selv og til livet nu - jeg kan virkelig varmt anbefale at shake hos Dorthe ."

"Jeg har prøvet mange ting i mit liv, men sjældent mødt så stor professionalisme og hjerterum, som Dorthe Broeng formidler på dette shaking meditationsforløb.

Jeg oplever at arbejde med forskellige følelsesregistre og at få skabt en fantastisk nærværende kontakt til kroppen. Fra gang til gang mærker jeg en konkret og tydelig udvikling mht de ting jeg kom for at arbejde med hos mig selv.
Det er sjovt, legende, alvorligt og fuld at hjerte og varme på samme tid. Jeg er dybt taknemmelig"

- Tina Pedersen - coach

SHAKING MEDITATION RETREAT IN DENMARK 25.- 30. JULI

- 6 days with time for reflection, transformation and tranquility 

Do you want to join a retreat, where you will open up into your own inner wisdom with shaking, sharing and caring. We will do everything in line with nature's cycle and our hearts.

Danakilde Retreat center is one of Denmark's most beautiful natural areas and the meals is delicious homemade organic, and vegetarian made with love. The rooms and cabins are amazing and mostly placed in AMAZING nature around Danakilde which is located in the most beautiful nature surrounded by forest, lakes, streams and horses, shelters and old Viking monuments.

 

The retreat is for you who want to let go of old traumas and patterns, with no need to go into stories. You will be a part of a kind and loving community, where the group dynamics of sharing og listening from the heart, shaking meditation, meditation, mantras music, bonfire, sauna and wilderness bath are part of the retreat. The program also invites everyone to enjoy the beautiful nature, and to have moments in silence with nature to restore and contemplate. We also train to participate in non judging and heart to heart sharing circles.  

We will during the retreat join natures unique cycle and resonate with all of its power and  beauty. You will discover new inner space and connections with your true self. It's important that you wish to a to participate when we shake together. You will always be invited to listen deeply and to follow your own personal pace , which suits only you and your body. No need to fix yourself or others or do something in a certain way. The most important thing is to be yourself exactly as you are - with what is and meet yourself there. The healing process happens completely naturally free from storys when we shake. 

 

Alcohol is not allowed as it can remove you from the process into transformation. ​

 

Your healthy boundaries will become clearer in you and easier to set. You will find your inner loving "yes please" and "no thank you". ​ When we shake, mental and physical blockages will be set free -   If we shake deeply which is possibly on a retreat, old traumas and even karmic blockages from previous lives can melt away.  You create new energetic and healing vibrations when you shake. 

 

Your amazing body knows exactly how to lets go of both physical and mental blockages when you shake.

A retreat offers you a special opportunity to let go of more than what's on the surface. Along the process you will experience the light in you shine brighter and begin to feel a deep joy rising. ​ Where there was darkness before, we lovingly and acceptingly open up to frozen and stocked bodies, beliefs and stories.

The retreat opens up into your own inner joy and courage to walk and live aligned  with your heart.

 

Feel free to contact me to find out more, so you can more easily decide if the retreat is for you. ​ ​ ​ ​

Dates: 25. Juli – 30. Juli 2023

Arrival 10.00-13.00 o'clock on Tuesday 25. juli

Departure kl. 14.00-15.00 o'clock on sunday  30. juli

Transportation: There are busses to a station nearby, there will be arranged pickup for those who will arrive with piblic transportation.

 

Price: 5.800,- kr. all meals are included, 6 days program with forrestsauna and wilderness tub, sleepover not included.

EARLYBIRD kr. 5.100,- by registration and payment before 15. june 2023

Værelser:
2 or 3 men's rooms kr. 275,- per accommodation per person - 5 overnight stays kr. 1.375,-

Enkeltmands værelse kr. 450,- pr. overnatning – 5 overnatninger kr. 2.500,-

Cabins: 

2 persons in double bed  kr: 300,- per. accommodation per person – 5 overnight stays kr. 1.500,-

 

1 person kr. 500,- per. accommodation – 5 overnight stays kr. 2.500,-

Shelters:

2-3 men's shelter  250,- per. accommodation per person - 5 overnight stays  kr. 1.250,00

NOTE: Booking of a room or cabin takes place as registrations are received

Accommodation is paid for and booked on Danakilde tlf:  Rebecca 2259 2412 eller Thorsten 2028 6678

Registration and payment for retreat early bird before 15. june 2023

CLICK HERE FOR EARLY BIRD

CLICK HERE FOR NORMAL PRICE - from 16. July when the early bird has expired

- or text/tel: 28591875, remember to write your choice of accommodation - your place is only secured when your payment has gone through. Accommodation is paid for and booked at Danakilde.

There are 26 places available.


Location: Danakilde, Rørbækvej 13, 7323 Give

Joy Light and Love

Dorthe

Who is Dorthe Broeng:

I am a woman in my prime age, full of good humor and a lot of life and pratical experience in helping people in finding their inner ressources. I insist on that we humans are meant to heal our karma and do more than just surviving. I am completely crazy about shaking and spreading shaking meditation, it's a unique method for creating joy and meaning in life. ​ I am a trained psychotherapist, family and group therapist and specialized in trauma treatment and have worked for nearly 30 years with helping people, with trauma, grief and crises. I teach meditation, yoga and shaking meditation as well as communication. I have a clinic in Vejle where I practice as a therapist.

 

I am co-owner of the Danish Mindfulness Academy, where we, among other things, educate mindfulness consultants, holds retreats and courses for private and companies with our koncept Mind Your Leading. I have 25 years own practice with meditation. 

I started shaking on a stay in Bali in 2017, where I had a longer stay at the ashram under Ratu Bagus. I was at that time burned out and was secondarily traumatized during my work as a trauma therapist at a trauma center. I quickly discovered that shaking was "my way", I have since then westernized shaking meditation, so that it is adapted to our Western culture. I have offered various groups and events with shaking meditation on my 5th year.

 

 I can't even describe how much I'm looking forward to being a guide and facilitator for 6 days together with those of you, who choose to have an unforgettable life experience, as I once had myself.

 

I believe it is important to have a safe environment and clarity, for some to be able to relax and go through the process. I have some very skilled and experienced assistants Pia Buhl and Jens Kristian Graversen who will assist making sure everything runs smoothly. ​ So pay attention to your inner voice - ask if you have reached a point in life, where you need and are ready to choose yourself? Ready to  be authentic and learn to honor and love being with every cell of yourself? If so, please join in or contact me and get som help to decide if the retreat is right for you. ​I am VERY excited. ​ ​

With love,

Dorthe Broeng

Danish Mindfulness Academy 

Dorthe Broeng Mental Sundhed

bottom of page