top of page

HOLD

IMG_7427.HEIC

Åbent Processhold med shaking meditation, mindfulness og compassion og gruppedynamik med deling og nærvær

Hvis du ønsker udvikling og fordybelse og gerne vil et spadestik dybere, så hop på det terapeutiske forløb over 8 onsdage i foråret. Vi mødes ca. hver 14 dag. Du kan være med alle gange eller komme de gange der passer dig. Alle kan deltage, alle møder sig selv præcis hvor man er.

For 6 år i træk tilbyder jeg et terapeutisk dynamisk process hold. Alle med mod på udvikling ved hjælp af meditativ bevægelsespraksis - alle kan deltage. Vær forberedt på dyb process og udvikling mentalt, fysisk og sjæleligt.

 

Sammen med inviterende, skøn musik, guides du ind i fri bevægelse, med en intention om at alt i dig, må være tilstede uanset karakter. Hverken du eller andre eller noget skal fikses, når vi er sammen.  Tanker, handlinger og kropsfornemmelser anerkendes og guides fri for indre historier og vurderinger igen og igen under forløbet.

Sammen og hver for sig, leges der med at være forbundet med  "egen butik" - skelnen mellem din og min butik. Navigeren i at at sige til og fra, samt  tydeliggøre dit; "ja tak" og "nej tak.

Når du ryster / shaker frisætter du mentale og fysiske blokringer, i gruppen her ryster vi dybt og inviterer gamle traumer og mønstre op til overfladen så de kan sættes fri.

Du vil opleve følelsen af at finde hjem, samtidig med at taknemmelighed, dyb glæde og livslyst opstår undervejs.


Forløbet åbner op for din egen indre glæde og mod på at tage din plads i livet. Du træner nemlig at være autentisk og kunne acceptere den du er og det du oplever – uden vurderinger – kærligt og ærligt.

Jeg arbejder med en kombination af

  • Attitude træning, en kærligt indre navitationssystem, hvor man lærer at forholde sig kærligt til egne   tanker, følelser   og kropsfornemmelser

  • Shaking Meditation stående til musik og uden musik - dybt forløsende mentalt og fysisk og stærkt energigivende

  • Shaking på måtte, her rystes psoas også kaldet sjælens spejl og forløser traumer dybt og kærligt

  • Gruppedynamik hvor der trænes i at dele egne oplevelser - da "at dele er at hele" Der øves at tale fra hjertet for historier, ud fra attitude træning i mindfulness principperne. Ligeså trænes der at lytte aktivt fra hjertet.


Der afsluttes ofte med en guidet meditation ind i dyb regenererende ro.

 

Alle kan deltage uanset form,  også selvom du er udfordret fysisk eller mentalt. Er du udfordret af stress, angst eller smerter, er gruppen stærkt transformerende, da der altid er et helt unik fællesskab og transformerende nærvær.

Holdet er lukket og foregår i trygge rammer, hvor tavshedspligt, omsorg og respekt for den enkelte og hinanden er alfa omega. Jeg er som underviser med hele vejen og støtter gruppen og den enkelte undervejs.

Datoer / 8 onsdage

Januar den 31.

Februar den  28.

Marts 13., 27.

April den 10., 24.

Maj den 8., 22.


Hvor: Karsevej 6, 7100 Vejle.
Tid: kl. 18.30 - 20.45
Pris: kr. 1.600,- for 6 gange á 2 timer, incl. professionelt forløb. Kan betales af 2 gange 800,-.

Pris per gang 225.-

Tilmelding: Skriv eller ring til mig på 28591875, hvis du gerne vil deltage eller har brug for en afklarende snak om forløbet er noget for dig. Du kan også benytte FORMULAREN nederst på siden. 

Betaling: kontant eller på MP ved ankomst

Der er 10 ledige pladser på holdet som fordeles efter først til mølle princippet.

Kærligst Dorthe Broeng

Erfaren underviser,  psykoterapeut og traumebehandler

Flora Engellyst

"At møde et menneske som Dorthe kan ændre dit liv.
Jeg shaker i en gruppe hos Dorthe. Dorthe skaber et unikt rum, hvor “der er det , der er”. Et rum med frihed, accept og kærlighed, så du kan være lige den du er – lige nu! Dorthe skaber tryghed, så selv dybe traumer kan komme til udtryk.
Shaking hos Dorthe giver mig livsglæde, ro og mere og mere tillid til mig selv og andre mennesker "

Annette Mikkelsen, Vejle

"I uge 30 var jeg på shaking retreat med Dorthe Broeng. Opholdet var aldeles fantastisk og transformerende. Dorthe er meget meget dygtig som procesholder. Hun ser gruppen og den enkelte og de behov vi alle har. Vi bliver guidet, udfordret og hele tiden holdt. Der er skabt et trygt og kærligt rum for meditation og shaking. Jeg havde på forhånd ikke kunnet forestille mig, hvilket udvikling jeg kom igennem helt personligt. En meget vigtig gave jeg gav mig selv og fik af Dorthe og hele holdet af skønne mennesker på retreatet. Tak også for lækker lækker mad og utroligt smukke rammer".

Anker 1 Processhold
Tilmelding til Proceshold

Når den tilsendte faktura er betalt, er din plads sikret.

Tak for din tilmelding - vi sender dig snart en mail med mere information.

Kontakt os i dag og få svar på dine spørgsmål

bottom of page