top of page

DORTHE BROENG

10163_133-scaled.jpg

Dorthe Broeng

Har du lært, hvordan du kan tage ejerskab over dit liv? 

Jeg oplever mange mennesker i mit arbejde, som slet ikke er i kontakt med, hvordan de har det, og hvad de reelt har behov for, før det er for sent. 

Jeg har selv oplevet på egen krop, hvordan det er at blive sygemeldt på grund af stress og udbrændthed. Det er simpelthen spild af god tid  - livet er til for at leves og ikke blot til for at overstås og overleves.


Jeg var konsekvent og solgte stort set alle mine ejendele og trak stikket i 4 måneder. Jeg vidste hvor meget det kræver, når man står i det røde felt og i længe ikke har lyttet.

Efter et længere ophold med shaking meditation, et meditations retreat med Eckhart Tolle og Kim Eng var jeg klar - klar til hjælpe andre til mere end overlevelse!

 

Min mission er, at det bliver unormalt at leve med stress og normalt at leve et liv i work-life balance hvor mental sundhed er lige så normalt som at børste tænder.

 

Jeg mener at mange skoler, kommuner, virksomheder og ledere implicit har et kæmpe samfundsmæssigt ansvar, overfor de mange mennesker , som de påvirker hver eneste dag.

Samtidig har det enkelte menneske også ansvar for sig selv. Dette ansvar ville jeg ønske vi gjorde helligt, dyrebart og vigtigt og meget højt prioriteret. 

Jeg ønsker at uddanne  modige ansvarlige mennesker til at skabe

bæredygtige arbejdsmiljøer, hvor mennesker trives frem for blot at overleve.

 • Facebook
 • LinkedIn
 • Instagram

Dorthe Broeng

underviser og medejer af Dansk Mindfulness Akademi og Dorthe Broeng Mental Sundhed

 

Dorthe har 25 års egen meditations praksis. Igennem årene har hun fået en særlig interesse for naturen og hjertets intelligens i samklang med meditation. Dette mærkes tydeligt i  Dorthes varme og nærværende undervisning. 

Dorthe har på grund af egne erfaringer og nysgerrighed  i 15 år studeret hjertets intelligens og trænet ved HearthMath institute. Hun er i flere omgange undervist og trænet af neuroforsker Dr. Joe Dispenza i healing af mennesket ved hjælp af mindfulness og meditation. 

Dorthes store interessere for, hvordan menneskets miljø og adfærd påvirker individets indre miljø, har ført til deltagelse på flere workshops med genforsker og  epigenetikkens opdager Bruce Lipton. 

Dorthe superviseres og undervises hvert halve år ved forsker og heilpraktiker og Arvin Larsen, Holistica. 

Dorthe speciale er meditation og mindfulness herunder konceptet Mind Your Leading, som hun har udviklet til at træne menneskers og virksomheders mentale sundhed.   

Dorthe har solid erfaring og uddannelsesmæssig bagrund indenfor undervisning, meditation og coaching samt indenfor stress, krise og traumer.

Dorthe praktiserer og underviser i bevægelsesmeditationen shaking meditation og har  de sidste 5 år afholdt kurser, events og workshops for virksomheder og private.

Hun har modtaget træning, undervisning og belæringer af blandt andre:

 • Dalai Lama

 • Eckhart Tolle

 • Kim Eng

 • Ratu Bagus

 • Mark Williams

 • Antonia Sumbundu

 • Dr. Joe Dispenza

 • Tsewang Amadou Diawara

 • Khandro Rinpoche

 • Saki Santorelli, Center for Mindfulness, University of Massachusetts

 • Jon Kabat-Zinn, Center for Mindfulness, University of Massachusetts

 • Dansk Mindfulness Akademi Aps., Danmark

IMG_5904.HEIC

"Efter have deltaget på et 8 ugers forløb med meditation i naturen hos Dorthe, har jeg mærket et virkelig skønt løft i mit humør og min energi og jeg har fået mere tålmodighed med mig selv og mine børn. Derudover er jeg kommet i kontakt med en glæde, som jeg ikke har mærket i længe, og den har givet anledning til en taknemmelighed for det jeg har, og for det samvær jeg har haft med Dorthe og de andre i gruppen. Og der har været fokus på ikke at skulle fixe hinanden, hvilket har været befriende. 

Jeg tror effekten af forløbet opstår af en kombination af Dorthes fantastiske væsen, kombineret med naturens gaver, og så det at dele disse indre oplevelser med andre i en mindre gruppe, hvor hjertevarme og tryghed har været centralt. Og ikke mindst metoderne Dorthe bruger, og den guidning hun giver, som har passet rigtig godt til mig. Jeg kom faktisk med en smule arrogance til forløbet, fordi at jeg selv har en del erfaring med forskellige former for meditation, og var ikke sikker på at jeg ville få nok ud af det. Der måtte mit ego i den grad overgive sig, for det har virkelig været en gave at være med på dette forløb, og det kan jeg i meget høj grad tage med mig videre i livet og i min egen daglige praksis med mindfulness/meditation. En praksis, som under forløbet hos Dorthe er blevet blødere og med mere plads, i modsætning til lidt mere stramhed og kontrol, som var der før. Jeg er ikke færdig med at deltage på Dorthes forskellige hold, og jeg vil også varmt anbefale andre at deltage. Tak Dorthe <3”                                                                    

Daniela, Vejle

bottom of page
Trustpilot