top of page
Gratis E-bog: I gang med Mindfulness
Fredericias mest kompetente undervisere i mindfulness og meditation

Denne bog er et redskab til dig der ønsker at finde ud af hvad mindfulness er. Bogen er enkel og giver håndgribelige redskaber til at nærme sig mindfulness. Du kan få bogen tilsendt gratis her.

 

Artikler

Øvelse: I dag er Ventetid Mindfulnesstid

Måske holder du i kø i trafikken. Måske tager dit barn lang tid om at få tøj på, måske er køen i supermarkedet ulideligt lang idag. Det kan udfordrende midt i en travl og i forvejen overfyldt dag.

Noget om Vrede

Vrede er en del af de fleste menneskers liv. Vi kan nemt komme til at bilde os ind - er måske endda opdraget til, at vreden ikke må være tilstede og ikke er velkommen. Det er ikke sundt at undertrykke vreden.

Noget om Ærgrelse

Pas på at mindfulness ikke bliver en ny kilde til stres og ærgrelse. Der er mange løfter omkring mindfulness. 

Øvelse: Træd ud af Tiden

Denne lille øvelse er god at bruge for dig, som lige skal til at gå i gang med udforske mindfulness. 

Please reload

App: Insight Timer
Mærk roen og kom tilbage i dig selv

Med denne app kan du holde styr på, hvor længe du mediterer. Du kan indstile dine egne tider og lyde. Der er plads til at du kan lave notater efter din meditation og du kan se hvor mange rundt omkring i verden der er logget ind og mediterer samtidig med dig. Det er en utrolig nyttig app, som samtidig giver brugeren oplevelsen af at være med i et fællesskab af mennesker der mediterer.

 

HENT APP

 

Link: Dharma Seed 
Kom tilbage til nærvær og en rolig og stressfri hverdag

Dharma Seed er et fantastisk site fyldt med læring, som også findes som app. Her får du adgang til at lytte til verdens dygtigste lærere, som fortæller om mindfulness, kærlig venlighed, håndtering af svære temaer i livet, buddhisme og hvordan man kan arbejde videre med mindfulness i sit liv. Talerne der er samlet her er virkelig værd at bruge tid på og kan på det kraftigste anbefales.

 

Besøg Dharma Seed

 

Guidede meditationer

Vi får mange forespørgsler på gode guidede meditationer. Derfor har vi et samarbejde med den app som hedder MINDFULNESS PÅ DANSK, som har tilbudt at have vores guidede meditationer liggende i deres app. Det samarbejde er vi utrolig taknemmelige for, fordi vi ikke selv kan den slags. HENT APP

Nyd vores app til fordybelse i mindfulness og meditation
Yoga og meditationsudstyr

Vi får mange forespørgsler på yoga og meditationsudstyr og da vi ikke forhandler den slags hos Dansk Mindfulness Akademi er vi utrolig glade for at sende dig videre til Britta hos  GodKarma Shop, som forhandler et stort udvalg af lækre, smukke, økologiske produkter.

Mindfulness og stressreduktion i hverdagen
Få seneste nyt

Tilføj os på Sociale Medier - du er velkommen!

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube Social  Icon
bottom of page
Trustpilot