top of page

SRB behandlerkursus - holdstart til september

_51W7462red.jpg

SRB-behandlerkursus

Vil du lære at sænke stressniveauet hos andre og dig selv med en simpel effektiv metode? Så er vores SRB-behandlerkursus for dig.

SRB-behandlerkursus
 

Hvis du er landet på denne side, fordi du ønsker at hjælpe andre eller dig selv med at sænke det belastende stressniveau, som så mange oplever i dagens samfund, via en effektiv metode, så er du kommet til det rette sted.
 
SRB behandlinger er behandlinger uden berøring og består af 8 effektive trin, der giver en dybdegående aflastning af kroppens stress. De otte trin i SRB-behandlerkursuset består af en række øvelser, der tilsammen går ind og påvirker vagusnerven, amygdala responsen og stressresponsen i kroppen. Behandlingsformen kombinerer den mest relevante viden og øvelser fra relevante fagområder og muliggør, at den stressramte, efter tilstrækkelig introduktion, kan behandle sig selv. 
 
SRB-behandlingerne er en utrolig effektiv behandlingsform, der lægger sig imellem den mentalt krævende samtale, som en del stressramte ikke er klar til endnu, og koncentration og refleksions krævende mindfulness øvelser som en del stressramte ikke er interesserede i eller klar til at give sig i kast med.
 
Behandlingsformen foregår uden berøring, og er derfor utrolig relevant for personer, der er så stressramte, at de ikke bryder sig om berøring.

Jeg har fået kendskab til et fantastisk redskab, som gavner de stressramte. Jeg kan bruge udbyttet af behandlerkurset til at udbyde kurser og i mit daglige arbejde vil jeg tage enkelt elementer af behandlingen med i den undervisning jeg allerede varetager nu for stressramte."

- Vivi

På SRB-behandlerkurset lærer du

På SRB-behandlerkurset træner du de 8 trin i SRB-behandlingerne, som får dine klienters stress-niveau H-E-E-E-E-E-LT ned. Du lærer, hvordan behandlingen er bygget op, og lærer at give dig selv og andre SRB Behandlinger. Som kommende SRB-behandler vil du opleve, at det er en behandlingsform, som er helt enkel, overskuelig og støtter op om det vi mennesker helt naturligt efterstræber, når vi har brug for at aflaste en presset hjerne og et overbelastet nervesystem.

Nyeste viden

På behandlerkurset tilegner du dig de mest effektive redskaber til at nedsætte stressresponsen i kroppen.

Erfarne undervisere

Du bliver på behandlerkurset undervist af personer, der selv har gennemgået kurset og som til dagligt anvender behandlingensformen på egne klienter.

Trygt læringsmiljø

​På behandlerkurset vil du opleve et varmt læringsmiljø, hvor du trygt kan tilegne dig ny viden.

HUSK:

Hold øje med tilmeldingsfristen

Behandlerkurset henvender sig til:

Behandlerkurset henvender sig til dig, der mangler en enkel, dybdegående og effektiv metode til at håndtere stressramte klienter eller kolleger. Behandlingerne kan også bruges effektivt på dig selv.

 

Måske er du sundhedskonsulent, stresscoach, mentor, trivselsambassadør, behandler, terapeut, alternativ behandler, sygeplejerske - eller måske har du selv været igennem et stressforløb.

 

SRB er særligt anvendeligt:

  • Hvis du i dit arbejdes- eller privatliv møder stressede mennesker, som slæber sig igennem hverdagen i et forsøg på ikke at vælte med stress.

  • Hvis du har kendskab til mindfulness, så vil du opleve, at der på en blid måde kan trækkes tråde til den omsorgsfulde attitude i mindfulness.

  • Hvis du i din hverdag møder stressede mennesker, som har svært ved at tænke klart og reflektere, så ved du også at det kan være svært for dem at lave nye gode strategier lige i starten af deres stresssygemelding.

  • Hvis du i din hverdag møder stressramte, som ikke er klar til give sig i kast med meditation elller mindfulness, så ved du, at der mangler noget der kan dæmpe kroppens stressresponser på en blid måde.

  • Hvis du selv er ramt af stress, så ved du, at det kunne være dejligt at have et effektivt redskab til, at finde ro og balance igen.

Efter behandlerkurset kan du

På kurset lærer du teorien bag de 8 trin, og du træner den praktiske gennemførelse af behandlingerne.

 

Du kommer til at øve dig i alle elementerne af trinene i behandlingen, sådan at du har et indgående kendskab til og erfaring med behandlingen og kan gå hjem og booke klienter med det samme.

 

Du prøver ligeledes at mærke fuld behandling på egen krop samt give en fuld behandling.

SRB-1.JPG

Det praktiske 

Du får 3 dages intensiv undervisning med praktisk træning og supervision mellem undervisnings-gangene, der gør dig klar til at give behandlinger med det samme. Behandlerkurset foregår i Haderslev, og prisen er kr. 5.800 inkl. moms (kan opdeles i tre rater efter aftale). Vent ikke for længe med at tilmelde dig, da der er begrænset plads på holdene.


Datoer for de kommende SRB-behandler kurser


Efterår 2023

Undervisningsdage fra kl. 10-15:
Lørdag d. 9. september 2023
Lørdag d. 30. september 2023
Lørdag d. 21. oktober 2023
Lørdag d. 18 november 2023 - fra kl. 11-14 er opfølgningsdag

Mellem hver gang, vil der være mulighed for fælles supervisioner eller individuelt efter aftale. 

Forår 2024

Undervisningsdage fra kl. 10-15
Lørdag d. 16. marts 2024
Lørdag d. 6. april 2024
Lørdag d. 27. april
Lørdag d. 25. maj 2024 fra kl. 11-14 er opfølgningsdag

Mellem hver gang vil der være mulighed for fælles supervisioner eller individuelt efter aftale.

 

tilmelding behandlerkursus

Tilmelding eller spørgsmål til behandlerkurset?

Kontakt underviser Annemette per mail gribNUET@outlook.dk eller tlf. 21 97 90 16

IMG_3349.JPG

Din underviser er Annemette Wrang Due, som har været optaget af forebyggelse og behandling af stress i mange år. Udover SRB-behandler er Annemette også uddannet mindfulness -og stresskonsulent og driver til daglig virksomheden Grib NUET.

 

Som underviser vil du opleve, at Annemette bruger hendes nærvær og sparring til at skabe et trygt læringsrum. Annemette tilrettelægger altid undervisningen, så der er god tid til træning og refleksion undervejs, så du får erfaring med at anvende redskaberne i praksis. 

bottom of page
Trustpilot