top of page

Til dig som HAR været på retreat

En gave fra os til dig -

så du kan bevare den gode  energi.

God fornøjelse

Kærligst

Dorthe og Tina

Kontakt Dansk Mindfulness Akademi

Stifter og tidligere ejer af Dansk Mindfulness Akademi.

Sommer retreat med Shaking Meditation, mindful yoga og transformerende nærværs øvelser

22.-27. juli i et af Danmarks naturperler                                                for English CLIC HERE


Har du et ønske om, at gøre noget særligt for dig selv til sommer ?,

Få åbnet op ind til dit hjerte, din livsglæde og mod på, at tage din plads i livet.

 

Læs nogle af udtalelserne fra sidste års deltagere længere nede på siden.

Retreatet er for dig, der ønsker at slippe gamle traumer og mønstre uden at gå ind i gamle historier og oplevelser. Programmet gør at du undervejs i processen åbner dit hjerte og lærer at overgive og forbinde dig meditativt med dit indre kropsrum, naturen og det som er tilstede i dig u-dømmende, kærligt og taknemmeligt.

Shaking Meditation baner vejen for nye kærlige kropssignaler og følelser. Magien opstår når gamle ophobede både mentale og fysiske spændinger og traumer forløses ved at ryste helt naturligt uden pres.  Heftige følelser som angst, vrede, sorg, skyld og skam kan være svære at bære og undertrykkes derfor ofte. Retreatet's program er sammensat således, at deltageren kærligt lærer at møde sig selv i rette tempo. Alle kan deltage uanset form, smerter, spændinger og historier der ikke længere nødvendig slippes.

 

På retreatet bliver du en del af et nærværende fællesskab med deling, shaking meditation, mindful yoga og  transformerende øvelser, afslapning, mantrasang, bål, sauna og vildmarkbad.

 

Programmet er formet, så der er plads til at nyde den smukke natur, stilheden, gåture, badeture, pauser og alenetid og samvær. Danakilde’s unikke omgivelser med vandløb, skov, marker og søer favner os alle hele ugen🙏

Du vil inviteres til at lytte dybt og følge det tempo som præcis passer til dig og din dagsform, intet presses eller forceres, alt er som det er og vi skal ikke fikse eller vurdere os selv eller andre – healingen sker helt naturligt i det tempo, som er rigtigt for hver enkelt. 

Når vi shaker smeltes mentale og fysiske blokeringer, gamle traumer og sågar karmiske blokringer fra tidligere liv, i de rystelser som du guides i. Det er en selvhelbredende kraft alle mennesker og dyr har, vi mennesker har blot lært at undertrykke rystelserne, måske fordi det opleves pinligt eller skamfyldt.

Faktisk vil vores krop helt naturligt generere rystelser, når vi bliver "rystede", chokerede, vrede eller kede af det.  Når vi ikke møder os selv eller bliver mødt i disse situationer, lagres oplevelserne i kroppen og mentalt.

På et retreat har du muligheden for at slippe mere end det som kan fornemmes på overfladen – og efterhånden som det sker, lukkes lyset ind og du vil opleve hvordan en dyb glæde og livslyst indfinder sig undervejs.

 

Sammen og hver for sig, leges der med at åbne op for og transformere ubevidste gamle mønstre og strukturer. Du udfordres i at blive tydelig og i at kunne sige til og fra. Du vil finde dit indre kærlige ja tak og nej tak.

 

Hvor der før var mørke, åbner vi kærligt og accepterende ind til frosne og fastlåste kroppe og overbevisninger og historier.


Min egen personlige historie ind i at videregive shakingen til andre, startede under et ophold på Bali i 2017, hvor jeg havde et længere ophold på et ashram, hvor man udelukkende shakede for at blive rask.

Jeg var blevet udbrændt og sekundært traumatiseret under mit arbejde som traumebehandler for familier med PTSD. Jeg opdagede hurtigt at shaking var “min vej”, og har siden vestiiticeret shaking meditation, så den er tilpasset den vestlige kultur. Jeg har på 5. år tilbudt forskellige grupper og events med shaking meditation. Jeg elsker hvor let det er at forandre sin energi med Shaking Meditation og hvor dybt man kan heale ved at shake længere tid.

Jeg har valgt Danakilde som ramme for retreatet,  da jeg faldt pladask for stedet.  Danakilde skal opleves, det er en perle med masser af små og større opholdsrum udenfor, det er tydeligt at ejerne har en kærlighed for naturen og dyr. Gudenåen har sit udspring nærmest i baghaven.

Forplejningen på Danakilde er helt i top, Rebeccas som ejer stedet forkæler os med sine hjemmelade organiske, økologiske retter og snacks.  Måltiderne er altid vegetariske, dog får vi også deres hjemmelavede spegepølser med på morgenbordet. 

Du kan enten bo i en hytte med udsigt til sø, skov, heste og vandløb eller bo i et af de meget charmerende værelser på Danakilde.

Sted: Danakilde, Rørbækvej 13, 7323 Give

Dato: 22. juli – 27. juli 2024

Ankomst mellem kl. 12.00-13.00 mandag den 22. juli
Afgang kl. 13.00 lørdag den 27. juli

Transport: Der går bus til station i nærheden, her vil der blive arrangeret afhentning, for dem som kommer med offentlig transport.

Pris: 6.200,- incl. fuld forplejning, 6 dages program, skovsauna med gus, vildtmarksbad 

Earlybird: kr. 5.700,- ved tilmelding og betaling før 21. maj 2024  

Der er mulighed for rate betaling. Dette vælges når du klikker på betalingslinket nedenfor. Med rate betaling ligges et lille gebyr oveni prisen, således at:

Early Bird pris i 2 rater: kr. 2.910 pr. rate inkl. moms - i alt kr. 5.820.  

Early Bird pris i 3 rater: kr. 1.950 pr. rate inkl. moms. - i alt kr. 5.850. 

Tilmelding og betaling til retreat early bird før 21. maj 2024

Early Bird betaling - enten engangsbeløb eller i 2 eller 3 rater - KLIK HER

Din plads er først sikret når din betaling er gået igennem. 

OVERNATNING

Værelser:
2 eller 3 mands værelser kr. 275,- pr. overnatning/person– 5 overnatninger kr. 1.375,-

Enkeltmands værelse kr. 450,- pr. overnatning – 5 overnatninger kr. 2.500,-

Hytter/Husvogne:
2 overnattende i dobbeltseng  kr: 300,- pr. overnatning/person – 5 overnatninger kr. 1.500,-

1 overnattende kr. 500,- pr. overnatning – 5 overnatninger kr. 2.500,-

Shelters:

2-3 mands shelter er 250,- pr. overnatning/person - 5 overnatninger kr. 1.250,00

OBS: Booking af værelse eller hytte foregår efter først til mølle princippet. 

Overnatning bookes på Danakilde tlf:  Rebecca 2259 2412 eller Thorsten 2028 6678.

Betaling sker ved ankomst.

Din underviser og facilitator Dorthe 
Jeg er en kvinde i min bedste alder, fyldt med godt humør og en masse erfaring og insisteren på, at vi mennesker er ment til at heale vores karma og gøre andet end blot overleve. Jeg er fuldstændig vild med at shake - det er seriøst en unik metode til at skabe glæde og mening med livet. Shaking Meditation bruges. nu også i psykiatrien hvilket siger en del om hvor effektivt det er.

Jeg er uddannet psykoterapeut, familie- og partepeut og har specialiseret mig i traumebehandling og har i mange år arbejdet med bla.a traumer, sorg og kriser. Jeg underviser i meditation, yoga og shaking meditation samt kommunikation og har klinik i Vejle hvor jeg praktiserer som behandler.

 

Jeg er medejer af Dansk Mindfulness akademi, hvor vi bl.a. uddanner mindfulness konsulenter samt afholder retreats og kurser.

Jeg har 25 års egen praksis med meditation.

Jeg kan slet ikke beskrive hvor meget jeg glæder mig til, at være guide og facilitator på 6 dage sammen med jer, som vælger at få en uforglemmelig oplevelse for livet, præcis som jeg selv fik da jeg var på Bali.

 

Da jeg tror på det er vigtigt med trygge rammer og tydelighed, for nogle for at kunne slappe af og gå i process, har jeg har nogle meget dygtige og erfarne hjælpere med til at sørge for, at du som deltager vil opleve, der altid er hjælp at finde. 

Så mærk efter – er du der i livet, hvor du er klar til at vælge dig selv til, genfinde din autencitet og lære at ære og kærligt være med hver en celle af dig selv? 

Kontakt mig meget gerne for at høre nærmere, så du lettere kan beslutte om retreatet er noget for dig.

Jeg glæder mig MEGET.

Kærligst Dorthe Broeng
Dansk Mindfulness Akademi & Mental Sundhed

Testimonials fra nogle af deltagere juli 2023 - LÆS FLERE HER 

Contact us - Kontakt os 

Click here - klik her 

"At møde et menneske som Dorthe kan ændre dit liv.Jeg shaker i en gruppe hos Dorthe. Dorthe skaber et unikt rum, hvor “der er det , der er”. Et rum med frihed, accept og kærlighed, så du kan være lige den du er – lige nu! Dorthe skaber tryghed, så selv dybe traumer kan komme til udtryk.Shaking hos Dorthe giver mig livsglæde, ro og mere og mere tillid til mig selv og andre mennesker" .

- Flora Engellyst

"I uge 30 var jeg på shaking retreat med…
I uge 30 var jeg på shaking retreat med Dorthe Broeng. Opholdet var aldeles fantastisk og transformerende. Dorthe er meget meget dygtig som procesholder. Hun ser gruppen og den enkelte og de behov vi alle har. Vi bliver guidet, udfordret og hele tiden holdt. Der er skabt et trygt og kærligt rum for meditation og shaking. Jeg havde på forhånd ikke kunnet forestille mig, hvilket udvikling jeg kom igennem helt personligt. En meget vigtig gave jeg gav mig selv og fik af Dorthe og hele holdet af skønne mennesker på retreatet. Tak også for lækker lækker mad og utroligt smukke rammer.

- Annette Mikkelsen

"SHAKING MEDITATION RETREAT
Jeg har i uge 30 været på shaking meditation retreat..❤️ og det var intet mindre end magisk…🙏🏻 Dorte Broeng er med sit kæmpe hjerte en sand inspiration…❤️og skabte det kærligste rum for mig som deltager, til at udforske alt der manifesterede sig når vi bevægede kroppen og gav plads til alt der var… Jeg ville gerne give dobbelt op på stjerner… så retreatet og Dorthe får en million af mig…❤️ Det var intet mindre end fantastisk…

 

- Susanne Jensen

"I uge 30 har jeg deltaget på Shaking Meditation retreat på Danakilde. Det var en fantastisk uge med meditation, shaking.. at dele tanker og følelser i skønt fællesskab samt at mærke en rar energi der virkelig løfter mig op 🤗 Dorthe gav en super guidning der var nærværende og lige fra hjertet, det skaber det rum hvor vi er trygge og får mod til at se problemer og traumer i øjnene. I den smukke natur øvede vi shaking, rytmer, dans.. så vi får en glæde og vi slipper vores frustrationer, dejligt 💚 En vidunderlig uge som jeg aldrig glemmer, mange stjerner og tak til Dorthe for inspiration og meget mere ❤️
.

- Jens K

"Jeg har fået så meget brugbart med mig hjem fra retreatet og Dorthe er en fantastisk facilitator. Så nærværende, kærlig, levende og lattermild og med øje for at der bliver taget hånd om alt og alle. Programmet var lagt med god variation i øvelserne, og med plads til alenetid ind i mellem, så det hele ikke blev for overvældende.
Det VAR overvældende. En overflod af kærlighed, rummelighed, accept og nærvær, som jeg har taget med mig hjem og holder i en lille, kærlig, gylden bobble.
Rammerne hos Rebecca og Thorsten i Danakilde er magiske. Naturen er noget af det smukkeste, og forplejningen var det rene luksus.
Kan stærkt anbefale det :-) <3"

- Felix

"Shaking mindfulness retreat med Dorthe Broeng, en livsberigende GAVE til mig, Dorthe er enestående, alt omfavnende, inspirerede, livsklog, kropsklog, faglig total vidende, formoder altid at skabe hjerterum og rammer der ligger op til en indre rejse, det er total MAGISK hvad min krop mit sind mit hjerte har oplevet og åbnet op for i de 6 dage.
Lige nu går jeg på vandet, skinner mere end solen, føler mig som en yderst heldig stjerne. Jeg føler for første gang virkelig være hjemme i eget “ hus” med alt det der er.
Ønsker du at åbne op i dit indre, dit hjerte, slippe det der ikke gavner og tjener dig, så kan jeg på det varmeste anbefale Dorthe, hun har så meget at byde på hvor end du har brug for"

- Dorte Lindhardt

_edited.jpg

Din underviser og facilitator Dorthe 
Jeg er en kvinde i min bedste alder, fyldt med godt humør og en masse erfaring og insisteren på, at vi mennesker er ment til at heale vores karma og gøre andet end blot overleve. Jeg er fuldstændig vild med at shake - det er seriøst en unik metode til at skabe glæde og mening med livet. Shaking Meditation bruges. nu også i psykiatrien hvilket siger en del om hvor effektivt det er.

Jeg er uddannet psykoterapeut, familie- og partepeut og har specialiseret mig i traumebehandling og har i mange år arbejdet med bla.a traumer, sorg og kriser. Jeg underviser i meditation, yoga og shaking meditation samt kommunikation og har klinik i Vejle hvor jeg praktiserer som behandler.

 

Jeg er medejer af Dansk Mindfulness akademi, hvor vi bl.a. uddanner mindfulness konsulenter samt afholder retreats og kurser.

Jeg har 25 års egen praksis med meditation.

Jeg kan slet ikke beskrive hvor meget jeg glæder mig til, at være guide og facilitator på 6 dage sammen med jer, som vælger at få en uforglemmelig oplevelse for livet, præcis som jeg selv fik da jeg var på Bali.

 

Da jeg tror på det er vigtigt med trygge rammer og tydelighed, for nogle for at kunne slappe af og gå i process, har jeg har nogle meget dygtige og erfarne hjælpere med til at sørge for, at du som deltager vil opleve, der altid er hjælp at finde. 

Så mærk efter – er du der i livet, hvor du er klar til at vælge dig selv til, genfinde din autencitet og lære at ære og kærligt være med hver en celle af dig selv? 

Kontakt mig meget gerne for at høre nærmere, så du lettere kan beslutte om retreatet er noget for dig.

Jeg glæder mig MEGET.

Pro Bibliotek

Pro biblioteket er for vores certificeringstilmeldte deltagere på vores uddannelse. Hvis du er berettiget til at benytte biblioteket, så har du modtaget et login.

Grundforløb

Dette materiale er kun til brug for dig der deltager i et individuelt mindfulness grundforløb eller et 8-ugers mindfulnesskursus hos en mindfulness underviser, der er uddannet hos os.

Guidede meditationer

Her finder du alle vores guideded meditationer.

Få 3.000 kr. i jubilæumsrabat
- ved tilmelding før
22. feb
ruar 2024

IMG_1169 2.heic

Mind Your Leading værktøjskassen

MindYourLeading is being connected with mindfulness and compassion training 

You will learn to recognize and feel your own limits and values

You learn to communicate even difficult topics

You become mentally healthy and gain strong focus muscles with the help of meditation

Compassion training is self-care

image0.jpeg

3i1 Compassion Retreat

Vejle

4/11 - 5/11 2023

Laden fællesskab vidue.HEIC

Selvforkælelses Dag

Vejle

27/01 2024

331996367_5661496370625781_1588612442432066825_n.jpg

Stilhedsdag - 

Nærvær & Bevidsthedstræning

Brædstrup

18/6 2023

10093----072.jpg

Shaking Meditation Retreat 

dybt transformerende process

Give

22/07 - 27/07 2024

Få mere trivsel på arbejdspladsen

Konceptet Mind Your Leading bygger på forskning, viden, forståelse, mindfulness, compassion og attitudetræning
 

Få en Mindful Virksomhedskultur

Ønsker du at tiltrække medarbejdere og sikre at dem du har, ønsker at blive?
Undersøgelser fra Future Workplace og Kronos viser, at de største udfordringer virksomheder oplever er burn out og udfordringer med at tiltrække attraktive medarbejdere.


Mindful attitudetræning er et værktøj til virksomheder, som ønsker et fælles u-dømmende sprog og en anerkendende kommunikationsplatform. Mindful attitudetræning skaber sunde kulturer som er behagelige at være i. En mindful kultur, hvor der veksles mellem at skabe indre ro og overskud samt højne kommunikationen relationelt i den enkeltes eget indre miljø. Mindful attitude træning er samtidig et unikt værktøj til arbejdspladser, som ønsker at minimere sygdom og forebygge stress på arbejdspladsen.

 

Benefit for den enkelte deltager

  • Et livslangt værktøj til at håndtere og forstå egne grænser, værdier, tanker, følelser og kropsfornemmelser

  • Oplevelse af indre balance og større ro ved hjælp af mindfulness og compassion træning

  • Øget koncentration og evne til at bevare fokus

  • Træning i attituderne og mindful kommunikation, som oparbejder kærligt venligt mindset med autencitet og handlekraft

  • Erkendelse og forståelse og ikke mindst ejerskab af egne grænser, værdier, tanker, følelser og kropsfornemmelser

  • Viden og forståelse af konceptet og implementering af hvordan den enkelte præcis kan bruge dette i dagligdagen –  alt efter forhold og vilkår.

  • Visuelle kort og plakat der hjælper med at bevare og udvide fokus, bevidsthedsniveau, forståelse og refleksion

Få tilrettelagt et program som passer til din virksomhed og dine medarbejders behov – af kontakt os for nærmere oplysninger i dag – brug kontaktformularen nedenfor eller ring på 2859 1875.

Kom på retreat og oplev fordybelse med mindfulness

Vi er to meget passionerede undervisere og coaches begge med mange års erfaring. Vi driver akademiet med fælles interesse og kærlighed for mindfulness og meditation samt personlig udvikling.  Vi trækker på samme hammel og supplerer altid hinanden, vi oplever selv, at være som hånd i handske med akademiet.

 

Vi ønsker mennesker får det bedste ud af livet, arbejdsmæssigt og privat i stedet for blot at overleve. Vi tror på overskud og nærvær og bevidsthed.

Vi implementer sunde mentale vaner, der skaber glade og tilfredse mennesker, som oplever mere trivsel og glæde i hverdagen. Vi har fokus på compassion - fordi det altid viser sig, at give mest mening.

Er du nysgerrig på uddannelsen?

- Så lyt med her, hvor underviser, Louise Vælds, fortæller mere om den

Mentaltræner, coach, Louise Vælds, Fredericia
Mindfulness Uddannelsen
image1.jpeg
image2.jpeg
image0.jpeg

Yogaladen er som skabt til meditation 

Her er alt hvad hjertet kan begære

af mulighed for at komme tæt på

naturen.

 

Når vi sidder i den fine meditationssal

er det som at sidde udenfor.  

Kom tilbage til dine sanser og nærvær med mindfulness
Dorthe Boering, Dansk Mindfulness Akademi, Retræte, retreats

> Tilmeld dig mindfulness uddannelsen i dag

Din tilmelding er modtaget. Vi sender dig snart en mail med mere info.

Tilmelding til Stilhedsdag d. 18. juni

Når den tilsendte faktura er betalt, er din plads sikret.

Tak for din tilmelding - vi sender dig snart en mail med mere information.

Meditation, stress, ro, balance
Kontakt os vedr. Mind Your Leading kursus på arbejdspladsen eller på vores kursuscenter

Når den tilsendte faktura er betalt, er din plads sikret.

Tak for din indsendelse - vi kontakter dig

bottom of page